Bli gopher du også!

Dersom du ønsker å bidra til denne Bergens fineste spillfestival er det mange muligheter til det. Vi trenger hjelpere (gophere på Regnconsk) i alle puljer, og de vil rekrutteres under festivalen. Vi trenger også alltid spillarrangører og modulforfattere, hvis du vil arrangere eller skrive, eller om du ønsker å være en del av Regncons styre eller øvrige nervesystem; send en epost til regncon@gmail.com, eller grip tak i oss under festivalen.

En gopher er en klassisk hjelper, som er der når det trengs og som stiller opp for fellesskapet. Dersom du føler kallet melder du deg frivillig i en eller flere puljer, og hvis
du er tidlig ute og hjelper til mye venter det gode belønninger. Arbeidsoppgavene inkluderer for eksempel å holde ro og orden, sjekke adgangsbevis og at våpen ikke er ladd, gå brannvakt, passe på e-spillrommet, brettspillbaren og kantinen. Vi trenger også folk til å forberede lokalet før vi starter.

Regnconterninger

Frivillige på Regncon kan få kaffeavtalen vår, t-skjorter, og Regnconterninger. Regnconterninger kan du benytte for å få høyere prioritering i spill med begrenset antall plasser, eller beholde som et perfekt og evigvarende minne. Gophere får én Regnconterning per pulje de er gophere, i tillegg til en T-skjorte, pluss kaffeavtalen hvis de er gophere i tre puljer. Arrangører og modulforfattere får også Regnconterninger.

Sist, men ikke minst: husk også at den eller de gopherene som har gjort ekstra god innsats på festivalen får utdelt premie og hyllest på avslutningen hvert år.

Om du vil være gopher, send en epost til holm@regncon.no

Holm ber deg vennligst om å melde deg som gopher snarest.